• Fast delivery
  • Friendly customer service
Stories

Väskor

https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/Mini-teacher-nature.jpg
https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/Mini-teacher-bag-beige.jpg
Vi är så stolta över våra svensproducerade skinnväskor!
Vi på Jumperfabriken tycker verkligen att skinnväskan är den perfekta accessoaren. En skinnväska passar till det mesta och är både praktiskt och snygg. Vi bär våra skinnväskor ihop med finklänningen, favoritjeansen eller till en kavaj i när det är dags för jobbmöte. Det sägs att diamanter är en kvinnas bästa vän. Men vet du?! Vi tycker faktiskt att väskan är vår bästa vän! Allt bär den, allt matchar den och alltid är den med oss genom livets alla faser.

Och det är nog just därför vi har valt att lägga lite extra kärlek på våra väskor. Vi har så många färger och modeller att välja bland, och alla våra väskor är producerade i Sverige. För att det ska kännas riktigt bra har vi valt att inte använda några tungmetaller i garvningsprocessen - snällt mot både miljö och samvete! Dessutom är det fina skinnet mycket slitstarkt och åldras vackert. Faktum är att väskorna bara blir vackrare med tiden.
https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/Tote-bag-red-reverse.jpg
https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/Tote-bag-red-1.jpg
Det absolut bästa med våra skinnväskor...
Med en skinnväska från Jumperfabriken känner du dig fin och välklädd - samtidigt som du har plats att packa med dig det du behöver när du ska ut på språn. Vår kollektion av skinnväskor inkluderar flera olika storlekar och färger som gör det lätt att mixa och matcha med det du har på dig för dagen!
Vår bästa vän i garderoben
Att ha garderoben fylld av skinnväskor från oss är som att ha ett härligt gäng med vänner i vått och torrt. Med en skinnväska från Jumperfabriken kan du bära med dig det du behöver till kontoret men samtidigt känna dig fin och välklädd på middagsbjudningen.
Hitta den perfekta väskan för dig
Vi har ett stort urval av modeller, färger och storlekar av skinnväskor. Allt för att du ska kunna hitta en mindre skinnväska att stoppa det nödvändigaste som mobil och nycklar eller en större modell av skinnväska där både jobbdator och en bok får plats. Ibland producerar vi enbart ett fåtal väskor i en färg, så det gäller att vara snabb!
Ta hand om din skinnväska
Smörj in dina skinnväskor med läderbalsam så håller sig skinnet mjukt och det är lättare att få bort fläckar och smuts.

Om du har fått en fläck på din skinnväska kan du börja med att se om den går att borsta bort. Du kan även prova att ta bort fläcken med en lätt fuktad trasa. Är det en fettfläck ska du istället använda en torr trasa.

Det finns speciell rengöring för läder men vi på Jumperfabriken tycker det brukar räcka med att borsta bort fläckar på skinn.

We love cookies!

But of course we respect if you don't. Read more about how we use cookies at jumperfabriken.com. Read more.