• Fast delivery
  • Friendly customer service
Linda Schillén
Women of Jumper

Linda Schillén

På Jumperfabriken har vi en fin tradition av att lyfta, hylla och uppmärksamma kvinnor som inspirerar oss. En av dem är konstnären och trädgåstmästaren Linda Schillén. Ni känner säkert igen henne från Instagram eller Nyhetsmorgon på TV4 där hon titt som tätt ger trädgårdstips. 

Hej Linda! Vi har precis klickat in på din fina hemsida och tittat på alla fantastiska bilder. Men för de som inte har full koll på vem du är - berätta!

Mitt namn är Linda men mina vänner brukar kalla mig för ”Fru fantasi” för jag alltid har så många idéer i huvudet. Men så är jag också konstnär, och trädgårdsmästare. Trädgårdsmästaren Linda odlar växterna som konstnären Linda skapar med genom vackra kompositioner, buketter och som motiv i målningar.

Många av oss har en kvinnlig förebild, någon som inspirerat och påverkat oss lite extra. Har du någon sådan?  

Jag har många kvinnliga förebilder som alla har gemensamt att även om man är driven och målinriktad finns alltid hjärtat med i beslut som tas liksom en ödmjukhet inför livet. Min största förebild är min mamma. Hon är klok, har ett jäklaranamma, är självständig, full av idéer och är nyfiken. Hon är både omtänksam men kan också kan säga ifrån. Sedan var jag också väldigt förtjust i Lill-Babs som kändes så genuint vänlig och folklig! 

För oss är du det vi stolt kallar för ”Jumper-kvinna”. Är det möjligtvis så att du har något favoritplagg från Jumperfabriken?

Koftorna ”Veda”! Förutom att det är varma, vilket passar mig perfekt i både växthuset och i stallet så har de vackra färgkombinationer och mönster med en hantverksmässig känsla.

Sist men inte minst. Har du några tips till våra läsare? Det kan vara en film, serie, bok eller låt som du tycker känns extra härlig och upplyftande för oss kvinnor?  

Det får bli ”Mitt Afrika”! Den filmen har jag nog sett minst 20 gånger! Det som fascinerar mig är Karen Blixens självständigheten!

Tack Linda för att du tog dig tid och gav oss andra lite inspiration!

We love cookies!

But of course we respect if you don't. Read more about how we use cookies at jumperfabriken.com. Read more.