• Fast delivery
  • Friendly customer service

Stickade kjolar

Jumperfabriken älskar 50-talets vippiga, stickade kjolar med markerad midja, 60- talets A-linjeformade kjolar, minikjolar och hundtandsmönstrade plagg – för att inte tala om 70-talets discoglamour och kitsch. Inspirerade av allt det här skapar vi hållbara kollektioner med stickade, vävda, mönstrade och enfärgade kjolar i flera olika längder.

Anpassat för kvinnliga kroppar

Alla ska känna sig bekväma och fina i våra stickade kjolar. Vi väljer material och passform med omsorg för att plagget ska falla fint på kroppen. Du ska känna dig vacker och ledigt kunna röra dig hur du vill när du är klädd i en stickad kjol från Jumperfabriken!

Vilket material är våra stickade kjolar tillverkade av?

Vi anpassar alltid materialet i våra stickade kjolar, så att de på bästa sätt ska passa in i respektive säsong. I våra kollektioner hittar du ljuvliga bomullskvaliteter och svala viskosblandningar.


Tidlösa, stickade kjolar

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra stickade kjolar håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina stickade kjolar har du ett gäng kära vänner i garderoben för en lång tid framöver.


Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Mönster och modeller

Jumperfabriken har ett stort utbud av stickade kjolar i olika modeller och färger. Vi älskar blommiga-, grafiska-, färgsprakande- och enkla mönster. Vi har stickade kjolar i flera olika modeller och längder. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm, stickad favoritkjol hos oss.

Vad är det bästa med våra stickade kjolar?

I en stickad kjol från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra stickade kjolar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos.

Från kontoret till kalaset

Om du bygger upp din garderob med en samling stickade kjolar, toppar och klänningar från Jumperfabriken har du alltid en tidlös favorit att ta på dig. I en stickad kjol från oss kan du känna dig välklädd på kontoret och samtidigt gå raka vägen till kvällens kalas.


Vilket material är våra stickade kjolar tillverkade av?

Jumperfabrikens stickade kjolar och klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos. Passform och stil är inspirerad av 50-, 60- och 70-talets mode, men uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Hur väljer jag rätt stickade kjol?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har stickade, vävda, mönstrade och enfärgade kjolar i flera olika längder. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm favorit hos oss.

 

Hur sköter jag min stickade kjol så den håller länge?

Vi rekommenderar att du följer de anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din stickade kjol eller klänning. Ta hand om dina favoritplagg så har du kära vänner i garderoben för lång tid
framöver!

You have seen 5 out of 5 products

We love cookies!

But of course we respect if you don't. Read more about how we use cookies at jumperfabriken.com. Read more.