Second Life med Jumperfabriken

second life våren 2021

Ge dina gamla favoriter chansen till ett nytt liv!

Som ni redan vet arbetar vi på Jumperfabriken med cirkulärt mode. Vi tror på "slow fashion" och jobbar för att våra plagg ska hålla över tid och få ett långt, lyckligt liv tillsammans med er. Ett plagg kan lämnas vidare till en vän eller släkting, en tröja med en sliten armbåge kan lätt förvandlas till en kudde och en lång klänning kan sys om till en kort kjol. Vi vet att ni är uppfinningsrika och smarta i ert användande av våra plagg!

Nu kommer en kär favorit tillbaka - vår "Second Life kampanj".

Med Second-Life kampanjen tar vi på Jumperfabriken ett stolt steg i riktning mot att leva som vi lär. Det är med andra ord dags att plocka fram de där fina Jumperplaggen, som fortfarande är i bra skick, men kanske inte längre används av just dig. Varför inte ge de där plaggen en chans till ett andra liv hos en ny ägare?

En nyhet för säsongen är att vi har förlängt inlämningsperioden - ett bra sätt att se till att det kommer in nya Second Life-plagg under hela försäljnings-perioden.

Så här går det till

INLÄMNING AV PLAGG, 19 april - 1 maj

Mellan den 19 april och den 1 maj lämnar du in dina plagg till Jumperfabrikens egna butik på Skånegatan 80 i Stockholm.

- Tänk på att: Plaggen ska så klart ha fått lite extra kärlek och vara hela, rena och i gott skick. Tänk på att plaggen ska passa säsongen. Det är vår och sommarplagg vi vill ha!

- Din del: Du som lämnar in får ett kvitto på de plagg du har lämnat till butiken. När försäljningsperioden är över får du ett tillgodokvitto på 60% av försäljningssumman (ex moms) – om plagget har blivit sålt.


FÖRSÄLJNINGSPERIOD, 26 april - 8 maj

Försäljningen pågår mellan den 26 april och den 8 maj 2021. Då kan du dessutom passa på att fynda second-hand plagg från Jumperfabriken till kanonpris. Någon annans gamla favorit kan nu bli din nya kompis!


TILLGODOKVITTO, 10 maj - 22 maj

Mellan den 10 maj och den 22 maj går det bra att hämta ditt tillgodokvitto. Vill du så kan du samtidigt hämta hem de plagg som inte har fått en ny ägare. Vi ser till att de plagg som inte hämtas ändå hamnar i goda händer via Stadsmissionen eller liknande välgörenhetsorganisation.

Jumperfabriken & Hållbarhet

Vill du vet mer om hur Jumperfabriken jobbar med hållbarhet? Läs mer här!