Olle by Jumperfabriken

Självklart ska männen i våra liv också kunna bära hållbara, tidlösa och snygga plagg. Här har vi samlat några väl utvalda favoriter ur vårt Jumpersortiment för män – vi kallar dem Olle by Jumperfabriken! När ni handlar kläder hos oss kan ni känna er säkra på att plaggen håller både kvalitet och passform över tid och säsong. Jumperfabriken tror på hållbart mode! När du tar hand om dina tröjor och jumprar har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Klassisk tröja

Vår storsäljare Anchor Rollneck är stickad i skön bomull och har en bekväm polokrage och ett klassisk ankare på bröstet. Tröjan är snygg och tidlös och producerad av högklassig bomull.

Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra plagg håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina cardigans och tröjor har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av klassiska favoriter. Vi älskar att fånga den filmiska känslan i våra kläder och vet att man måste känna sig bekväm men samtidigt snygg i det man har på sig.

Vad är det bästa med våra jumprar?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig snygg och välklädd men samtidigt bekväm. Materialet i våra jumprar är alltid av högsta kvalitet.

Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha en tröja från Jumperfabriken är som att kunna plocka ner en trogen vän från hyllan i garderoben. I plagg från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på  skogspromenaden men samtidigt stilig och välklädd på middagsbjudningen.

Vilket material är våra jumprar tillverkade av?

Jumperfabrikens cardigans och tröjor är stickade i skön bomull eller ull. Vi är inspirerade av den klassiska tröjor från förr, men passform och stil är uppdaterad och anpassad till hur vi lever och rör oss i dag.

Hur sköter jag min jumper så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut sina stickade favoriter så de får vädra sig i friska luften? En jumper i bomull tvättar du bäst genom att följa de anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din tröja. Ta hand om ditt favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!