Jumper - Hållbara stickade tröjor för dam

Visst är det så att basen i en riktigt bra garderob kräver ett par fantastiska jumprar? Tröjor att älska och känna sig fin men ändå bekväm i. Tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och jumprar i mildare toner.

Jumper med klassiska mönster

Den klassiska bohusstickningen är vacker och tidlös och vår ständiga inspirationskälla. Färger och mönster från stickade 60- och 70-tals plagg är något vi älskar och inspireras av. Jumperfabrikens jumprar, tröjor, koftor, och cardigans är stickade i 100% shettlandsull.

Hållbart mode med våra jumprar

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra plagg håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina jumprar, tröjor, koftor och cardigans har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Jumper som inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Vad är det bästa med våra jumprar?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra jumprar är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av jumprar innehåller alltid tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och tröjor även i mildare toner.

Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av jumprar, tröjor, koftor och cardigans från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. I plagg från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på skogspromenaden men samtidigt fin och välklädd på middagsbjudningen.

Vilket material är våra jumprar tillverkade av?

Jumperfabrikens jumprar, tröjor, koftor och cardigans är stickade i lammull, shettlandsull, bomull eller kashmir med mera. Vi är inspirerade av den klassiska bohusstickningen och 50-, 60- och 70-talets färgskalor. Passform och stil är uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Hur väljer jag rätt jumper?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har tjocka, tunna, enfärgade och mönstrade jumprar. Vilken är din favorit? Man får ha flera - Det har vi!

 

Hur sköter jag min jumper så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut sina stickade favoriter så de får vädra sig i friska luften? En jumper i ull behöver men inte tvätta så ofta, men när man väl gör det rekommenderar vi att du använder ett tvättmedel för känsliga material som ull och kashmir. För att få bort små noppor kan du försiktigt borsta din jumper med en
ullkam. Följ de råd och anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din tröja.

Ta hand om dina favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!