• Fri frakt över 1500 kr
  • Snabba leveranser 
  • Enkla returer

Stickade klänningar

Jumperfabriken har alltid stickade klänningar i flera olika modeller – långa, korta, omlottknutna, A-linjeformade, mönstrade, enfärgade, klassiska och festliga. Hos oss skall alla kunna hitta en stickad klänning att älska! ”Det viktigaste med en stickad klänning är kvinnan som bär den.” var det en klok person som sa en gång i tiden. Hos Jumperfabriken finns det alltid en stickad klänning för alla tillfällen i livet; både de festliga och de mer vardagliga. Vi arbetar med de bästa materialen och designar stickade klänningar i både ljuvlig bomull och svala viskosblandningar.

Tidlösa, stickade klänningar

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra stickade klänningar håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina stickade klänningar har du ett gäng kära vänner i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga stickade plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och stickade kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Mönster och modeller

Jumperfabriken har ett stort utbud av stickade klänningar i olika modeller och färger. Vi älskar blommiga-, grafiska-, färgsprakande- och enkla mönster. Vi har stickade klänningar som är korta, långa, A-linjeformade, i omlott- och skjortmodell. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm, stickad favorit hos oss.

Vad är det bästa med våra stickade klänningar?

I stickade plagg från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra stickade klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos.


Från kontoret till kalaset

Om du bygger upp din garderob med en samling stickade klänningar från Jumperfabriken har du alltid en tidlös favorit att ta på dig. I en stickad klänning från oss kan du känna dig välklädd på kontoret och samtidigt gå raka vägen till kvällens kalas.


Vilket material är våra stickade klänningar tillverkade av?

Jumperfabrikens stickade klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos. Passform och stil är inspirerad av 50-, 60- och 70-talets mode, men uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Hur väljer jag rätt stickade klänning?

Jumperfabriken har ett stort urval av stickade modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och våra stickade plagg är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har stickade klänningar som är korta, långa, A-linjeformade, i omlott- och skjortmodell. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg
och bekväm, stickad favorit hos oss.


Hur sköter jag min stickade klänning så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut och vädra stickade plagg i friska luften? Många gånger räcker det fint att låta din stickade klänning hänga utomhus på en galge för att den ska kännas fräsch igen. När det kommer till tvätt av våra stickade klänningar rekommenderar vi att du följer de anvisningar som står på lappen med tvättråd på
insidan av din stickade klänning. Ta hand om dina stickade favoritplagg så har du flera kära vänner i garderoben för lång tid framöver!

June Navy
1 799 kr
Hazel Black
1 899 kr
Vilka Blue
1 899 kr
Mie Khakigreen
1 899 kr
Francine Green
1 699 kr
Eloise Blue
1 799 kr
Carla Orange
1 699 kr
Elisa Black
1 799 kr

Du har sett 9 av 9 produkter

Vi älskar kakor!

Men vi respekterar såklart om inte du gör det. Här kan du läsa mer om hur vi använder cookies på Jumperfabriken.se

Läs mer