Second Life med Jumperfabriken

Ge dina gamla favoriter chansen till ett nytt liv!

Med Second-Life kampanjen tar vi på Jumperfabriken ett stolt steg i riktning mot att leva som vi lär. Vi tror på "slow fashion" och arbetar för att våra plagg ska hålla över tid och få ett långt, lyckligt liv tillsammans med er.

Nu upprepar vi tidigare års succékampanj ”Second Life”. Det är med andra ord dags att plocka fram de där fina Jumperplaggen, som fortfarande är i bra skick, men kanske inte längre används av just dig. Varför inte ge de där plaggen en chans till ett andra liv hos en ny ägare?

En nyhet för säsongen är att vi har förlängt inlämningsperioden - ett bra sätt att se till att det kommer in nya Second Life-plagg under hela försäljningsperioden.

Så här går det till

INLÄMNING AV PLAGG, 5 - 17 oktober

Mellan den 5:e och den 17:e oktober lämnar du in dina plagg i på Jumperfabrikens egna butiker - antingen på på Skånegatan 80 i Stockholm eller på Vallgatan 25 i Göteborg.

- Tänk på att: Plaggen ska så klart ha fått lite extra kärlek och vara hela, rena och i gott skick. Tänk på att plaggen ska passa säsongen. Det är höst och vinterplagg vi vill ha!

- Din del: Du som lämnar in får ett kvitto på de plagg du har lämnat till butiken. När försäljningsperioden är över får du ett tillgodokvitto på 60% av försäljningssumman (ex moms) – om plagget har blivit sålt.


FÖRSÄLJNINGSPERIOD, 12 - 24 oktober

Försäljningen pågår mellan den 12:e och 24:e oktober 2020. Då kan du dessutom passa på att fynda second-hand plagg från Jumperfabriken till kanonpris. Någon annans gamla favorit kan nu bli din nya kompis!


TILLGODOKVITTO, 26 oktober - 7 november

Efter den 26 oktober fram till 7 november går det bra att hämta ditt tillgodokvitto. Vill du så kan du samtidigt hämta hem de plagg som inte har fått en ny ägare. Vi ser till att de plagg som inte hämtas ändå hamnar i goda händer via Stadsmissionen eller liknande välgörenhetsorganisation.

Ett stort tack till er – alla våra underbara Jumpervänner – som är med och ger våra Jumperplagg chansen till ett andra liv!