Stickade västar

Visst är det så att basen i en riktigt bra garderob kräver ett par fantastiska stickade västar? Västar att älska och känna sig fin men ändå bekväm i. Tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och västar i mildare toner.

Klassiska mönster i våra stickade västar

Den klassiska bohusstickningen är vacker och tidlös och vår ständiga inspirationskälla. Färger och mönster från stickade 60- och 70-tals plagg är något vi älskar och inspireras av. Jumperfabrikens västar, jumprar, tröjor, koftor, och cardigans är stickade i shettlandsull, lammull, bomull, kashmir eller mohair. 

Vad är det bästa med vår stickad väst?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra stickade västar är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av västar innehåller tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och västar även i mildare toner.

Vilket material är våra västar tillverkade av?

Jumperfabrikens västar, jumprar, tröjor, koftor, och cardigans är stickade i shettlandsull, lammull, bomull, kashmir eller mohair. Vi är inspirerade av den klassiska bohusstickningen och 50-, 60- och 70-talets färgskalor. Passform och stil är uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Hur väljer jag rätt stickad väst?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har tjocka, tunna, enfärgade och mönstrade västar Vilken är din favorit? Man får ha flera - Det har vi!

Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra plagg håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina västar, jumprar, tröjor, koftor och cardigans har du kära vänner i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av västar, jumprar, tröjor, koftor och cardigans från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. I plagg från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på skogspromenaden men samtidigt fin och välklädd på middagsbjudningen.

Hur sköter jag min väst så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut sina stickade favoriter så de får vädra sig i friska luften? En väst i ull behöver men inte tvätta så ofta, men när man väl gör det rekommenderar vi att du använder ett tvättmedel för känsliga material som ull och kashmir. För att få bort små noppor kan du försiktigt borsta din väst med en ullborste. Följ de råd och anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din väst. Ta hand om dina favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!