or
  • Fast delivery
  • Friendly customer service
Höstfärger vi älskar!
Stories

Höstfärger vi älskar!

https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/backdrop_blue.jpg

Autumn palette


Plommonlila och kastanj
är några av höstens
signaturfärger

https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/FINAL_JUMPER_AW23_KS_2301091133.jpg

Hösten är här...


...och med den har naturen klätt sig i sin vackraste skrud av färger. Vi är mitt uppe i tiden då lövträden förvandlas till en palett av röda, gula och orange nyanser. På Jumperfabriken älskar vi höstfärger och nu vill vi så klart inspirera er till att våga bära lite mer färg den här underbara årstiden. Hösten är en tid för att omfamna färgerna! Höstens palett ger oss plommonlila, kastanjebrunt, senapsgult och marinblått. Vi älskar alla mustiga nyanser, toner av chilli och senap, chokladbrunt och hundtandsmönstrat.

De klassiska höstfärgerna som naturen bjuder på – rött, gult och orange – är verkligen något att beundra. Det här är färger som skapar en varm och inbjudande atmosfär där vi kan svepa in oss i mysiga jumprar och cardigans. På Jumperfabriken älskar vi att använda mycket färg i våra kollektioner för att fira hösten. Säsongens snyggaste färgkombinationer är hallon, björnbär och djupaste vintrött - bäriga nyanser som gjorda för varandra!

Våra bästa klänningsfavoriter i plommon och orange!


Låt oss börja med att titta på några av våra egna favoriter bland höstens alla klänningar! Vad sägs om den stickade långa klänningen Joanne, vår orangea Daphne, omlottklänningen Eva i härligt mönster och vår storsäljare Annie i höstens vinröda ton?

Favoritter i kastanjebrunt, senapsgult och svala blå toner


Kjolen Madeleine i brunt, beige och navy med sin underbara passform är en självklarhet i höstgarderoben. Så är även vår nya storsäljare AnnaLisa! AnnaLisa är en underbart mjuk cardigan i marinoull vars mönster innehåller en hel höstpalett av färger i sig! Styla med jeans och ett bar höga boots!
https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/FINAL_JUMPER_AW23_KS_2301091234.jpg
Madeleine Skirt
https://www.jumperfabriken.se/pub_docs/files/FINAL_JUMPER_AW23_KS_2301091542.jpg
AnnaLisa Cardigan

Mjukt, välskräddat - we love it!


Hösten är inte bara en tid för fantastiska naturskådespel, utan också för fantastiskt mode. Vi på Jumperfabriken älskar att skapa kläder som återspeglar höstens skönhet och charm. Våra kollektioner är inspirerade av höstens färger och naturen, och vi strävar efter att erbjuda våra kunder plagg som inte bara är snygga utan också bekväma. Klacken, färgen, mönstret - gå loss med den rosa, röda och purpurlila paletten i höst. Klicka här för att frossa loss i vår lookbook! Här kan du inspireras av hela vår höstkollektion.


Kombinera natur och mode


En av de bästa sakerna med höstfärger är att de kan inspirera oss att komma närmare naturen. En promenad genom en lövskog är som att gå i en tavla med alla sina vackra nyanser. Vi uppmuntrar våra kunder att kombinera sin kärlek till höstfärger med utomhusaktiviteter som att plocka svamp och äpplen eller bara njuta av en kopp varm äppelcider i trädgården.På Jumperfabriken älskar vi hösten och vi älskar höstfärgerna ännu mer. Den här säsongen ger oss en möjlighet att klä oss i vackra kläder och beundra naturens konstverk. Så låt oss tillsammans omfamna höstfärgerna och njuta av den här fantastiska tiden på året. Våga vara pigg, modigt och färgstark i höst. Och om du letar efter kläder som speglar höstens skönhet så vet du var du kan hitta dem – hos oss på Jumperfabriken!