cardigans

SS21_cardigans

Cardigan, även kallad kofta, är det perfekta plagget att slänga över axlarna när du vill känna dig klädd. En cardigan passar till det mesta och fungerar fint både inomhus och som lättare ytterplagg. Bär din cardigan ihop med finklänningen, favoritjeansen eller istället för en kavaj i jobbsammanhang.

Klassiska mönster

Den klassiska bohusstickningen är vacker och tidlös och vår ständiga inspirationskälla. Färger och mönster från stickade 60- och 70-tals plagg är något vi älskar och ständigt lyfter i vår design. Jumperfabrikens cardigans, tröjor, koftor och jumprar är stickade i 100% shettlandsull.

Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra plagg håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina cardigans, tröjor, jumprar och koftor har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Vad är det bästa med våra jumprar?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin och välklädd men samtidigt bekväm. Materialet i våra jumprar är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av stickade plagg innehåller alltid tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och cardigans även i mildare toner.

 

Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av cardigans, tröjor, koftor och jumprar från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. I plagg från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på skogspromenaden men samtidigt fin och välklädd på middagsbjudningen.

 

Vilket material är våra jumprar tillverkade av?

Jumperfabrikens cardigans, tröjor, koftor och jumprar är stickade i 100% shettlandsull, lammull eller bomull. Vi har också några koftor och jumprar i kashmir och mohair. Vi är inspirerade av den klassiska bohusstickningen och 50-, 60- och 70-talets färgskalor. Passform och stil är uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

 

Hur väljer jag rätt cardigan?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har tjocka, tunna, enfärgade och mönstrade jumprar. Vilken är din favorit? Man får ha flera - Det har vi!

 

Hur sköter jag min cardigan så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut sina stickade favoriter så de får vädra sig i friska luften? En cardigan i ull behöver men inte tvätta så ofta, men när man väl gör det rekommenderar vi att du använder ett tvättmedel för känsliga material som ull och kashmir. För att få bort små noppor kan du försiktigt borsta din cardigan med en ullborste. Följ de råd och anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din cardigan. Ta hand om dina favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!