toppar & blusar

En fin topp eller blus kan lyfta vilken outfit som helst! Jumperfabrikens överdelar är lätta att kombinera och passar snyggt till både kjolen, byxorna eller favoritjeansen. Hos oss hittar ni alltid enfärgade, mönstrade, stickade, vävda, färgsprakande och stilsäkra toppar. Randiga toppar har en alldeles speciell plats i våra hjärtan här på Jumperfabriken – speciellt de som är stickade i svenskt material.


Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra toppar håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om din topp, blus, cardigan, jumper eller kofta har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Vad är det bästa med våra toppar?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin och välklädd men samtidigt bekväm. Materialet i våra toppar är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av stickade plagg innehåller alltid tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och toppar även i mildare toner.

Vilket material är våra toppar tillverkade av?

Jumperfabrikens toppar och blusar är gjorda av sval viskos och fin bomull. Vi är inspirerade av den klassiska bohusstickningen och 50-, 60- och 70-talets färgskalor. Passform och stil är uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

 

Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av toppar, blusar, cardigans, tröjor och jumprar från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. I en topp från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på skogspromenaden men samtidigt fin och välklädd på middagsbjudningen.


Hur väljer jag rätt topp?

Jumperfabriken har ett stort urval av toppar i olika modeller, färger och mönster. Hos oss finns en topp för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har tjocka, tunna, enfärgade och mönstrade toppar. Vilken är din favorit-topp? Man får ha flera - Det har vi!


Hur sköter jag min topp eller blus så den håller länge?

Följ de råd och anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din topp eller blus. Ta hand om dina favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!