Kjolar

Jumperfabriken älskar 50-talets vippiga kjolar med markerad midja, 60-talets Alinjeformade kjolar, minikjolar och hundtandsmönstrade plagg – för att inte tala om 70-talets discoglamour och kitsch. Inspirerade av allt det här skapar vi hållbara kollektioner med stickade, vävda, mönstrade och enfärgade kjolar i flera olika längder.

Anpassat för kvinnliga kroppar

Alla ska känna sig bekväma och fina i våra kjolar. Vi väljer material och passform med omsorg för att plagget ska falla fint på kroppen. Du ska känna dig vacker och ledigt kunna röra dig hur du vill när du är klädd i en kjol från Jumperfabriken!


Vilket material är våra kjolar tillverkade av?

Vi anpassar alltid materialet i våra kjolar, så att de på bästa sätt ska passa in i respektive säsong. I våra kollektioner hittar du ljuvliga bomullskvaliteter och svala viskosblandningar.


Tidlösa kjolar

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra kjolar håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina kjolar har du ett gäng kära vänner i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Mönster och modeller

Jumperfabriken har ett stort utbud av kjolar i olika modeller och färger. Vi älskar blommiga-, grafiska-, färgsprakande- och enkla mönster. Vi har kjolar i flera olika modeller och längder. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm favoritkjol hos oss.

 


Vad är det bästa med våra kjolar?

I en kjol från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra kjolar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos.

 


Från kontoret till kalaset

Om du bygger upp din garderob med en samling kjolar, toppar och klänningar från Jumperfabriken har du alltid en tidlös favorit att ta på dig. I en kjol från oss kan du känna dig välklädd på kontoret och samtidigt gå raka vägen till kvällens kalas.

 

Vilket material är våra kjolar tillverkade av?

Jumperfabrikens kjolar och klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos. Passform och stil är inspirerad av 50-, 60- och 70-talets mode, men uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.