Klänningar

Jumperfabriken har alltid klänningar i flera olika modeller – långa, korta, omlottknutna, A-linjeformade, mönstrade, enfärgade, klassiska och festliga. Hos oss skall alla kunna hitta en favoritklänning att älska!
”Det viktigaste med en klänning är kvinnan som bär den.” var det en klok person som sa en gång i tiden. Hos Jumperfabriken finns det alltid en klänning för alla tillfällen i livet; både de festliga och de mer vardagliga. Vi arbetar med de bästa materialen och designar klänningar i både ljuvlig bomull och svala viskosblandningar.

Tidlösa klänningar

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra klänningar håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina klänningar har du ett gäng kära vänner i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Mönster och modeller

Jumperfabriken har ett stort utbud av klänningar i olika modeller och färger. Vi älskar blommiga-, grafiska-, färgsprakande- och enkla mönster. Vi har klänningar som är korta, långa, A-linjeformade, i omlott- och skjortmodell. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm favorit hos oss.

Vad är det bästa med våra klänningar?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos.

Från kontoret till kalaset

Om du bygger upp din garderob med en samling klänningar från Jumperfabriken har du alltid en tidlös favorit att ta på dig. I en klänning från oss kan du känna dig välklädd på kontoret och samtidigt gå raka vägen till kvällens kalas

Vilket material är våra klänningar tillverkade av?

Jumperfabrikens klänningar är alltid av högsta kvalitet både när det gäller bomull och viskos. Passform och stil är inspirerad av 50-, 60- och 70-talets mode, men uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.

Hur väljer jag rätt klänning?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har klänningar som är korta, långa, A-linjeformade, i omlott- och skjortmodell. Oavsett din längd eller figur ska du kunna hitta en snygg och bekväm favorit hos oss.

Hur sköter jag min klänning så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut och vädra plagg i friska luften? Många gånger räcker det fint att låta klänningen hänga utomhus på en galge för att den ska kännas fräsch igen. När det kommer till tvätt av våra klänningar rekommenderar vi att du följer de anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din klänning. Ta hand om dina favoritplagg så har du en kär vän i garderoben för lång tid framöver!