VISAR 1-24 (27)1 2 Sista 100 per sida

Skinnväskor

Vi tycker att skinnväskan är den perfekta accessoaren! En skinnväska passar till det mesta och är både praktiskt och snygg. Bär din skinnväska ihop med finklänningen, favoritjeansen eller till en kavaj i jobbsammanhang.

Lokalproducerade skinnväskor

Alla Jumperfabrikens väskor är producerade i Sverige. Vi har flera olika modeller, färger och storlekar – allt för att du ska kunna mixa och matcha! Skinnet i alla Jumperfabrikens väskor är vegetabiliskt garvat, inga tungmetaller används i produktions-processen och det fina skinnet är mycket slitstarkt och åldras vackert.

Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra skinnväskor håller både kvalitet och åldras vackert över tid och säsong.

 


Vad är det bästa med våra skinnväskor?

Med en skinnväska från Jumperfabriken känner du dig fin och välklädd - samtidigt som din skinnväska är praktisk och användbar. Materialet i våra skinnväskor är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av skinnväskor inkluderar flera olika storlekar och färger som gör det lätt att mixa och matcha med det du har på dig för dagen.

 

Från kontoret till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av skinnväskor från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. Med en skinnväska från Jumperfabriken kan du bära med dig det du behöver till kontoret men samtidigt känna dig fin och välklädd på middagsbjudningen.

 

Vilket material är våra skinnväskor tillverkade av?

Jumperfabrikens väskor är producerade i Sverige. Skinnet i alla våra väskor är vegetabiliskt garvat, inga tungmetaller används i produktions-processen och våra skinnväskor är mycket slitstarka och åldras vackert.

 

Hur väljer jag rätt skinnväska?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och storlekar av skinnväskor. Allt för att du ska kunna hitta en mindre skinnväska att stoppa det nödvändigaste som mobil och nycklar eller en större modell av skinnväska där både jobbdator och en bok får plats.

 

Hur sköter jag min skinnväska så den håller länge?

Smörj in dina skinnväskor med läderbalsam så håller sig skinnet mjukt och det är lättare att få bort fläckar och smuts. När du tar hand om dina skinnväskor har du flera kära vänner i din garderob för en lång tid framöver.

 

Fläckborttagning

Om du har fått en fläck på din skinnväska kan du börja med att se om den går att borsta bort. Du kan även prova att ta bort fläcken med en lätt fuktad trasa. Är det en fettfläck ska du istället använda en torr trasa.

 

Rengöringsmedel

Det finns speciell rengöring för läder men vi på Jumperfabriken tycker det brukar räcka med att borsta bort fläckar på skinn. Följ de skötselråd och anvisningar som kommer i paketet när du köper din skinnväska. Ta hand om dina skinnväskor så har du flera kära vänner i garderoben för lång tid framöver!