• Fast delivery
  • Friendly customer service

Ulltröjor

Visst är det så att basen i en riktigt bra garderob kräver ett par fantastiska ulltröjor? Tröjor att älska och känna sig fin men ändå bekväm i. Tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och ulltröjor i mildare toner.

Klassiska mönster av ulltröjor

Den klassiska bohusstickningen är vacker och tidlös och vår ständiga inspirationskälla. Färger och mönster från stickade 60- och 70-tals plagg är något vi älskar och inspireras av. Jumperfabrikens jumprar, ulltröjor, koftor, och cardigans är stickade i 100% shettlandsull.


Hållbart mode

Jumperfabriken tror på hållbart mode! Våra plagg håller både kvalitet och passform över tid och säsong. När du tar hand om dina jumprar, ulltröjor, koftor och cardigans har du en kär vän i garderoben för en lång tid framöver.

Inspiration från förr

Samtliga plagg, som vi på Jumperfabriken tillverkar, är inspirerade av 50-, 60- och 70-talet. Vi älskar att fånga den filmiska känslan, det feminina och eftertänksamma i våra bilder och kläder; självklart i en modern version med uppdaterad passform.

Vad är det bästa med våra ulltröjor?

I plagg från Jumperfabriken känner du dig fin, välklädd och samtidigt bekväm. Materialet i våra ulltröjor är alltid av högsta kvalitet. Våra kollektioner av jumprar innehåller alltid tjocka varma, tunt stickade svala, mönstrade, enfärgade, färgsprakande och tröjor även i mildare toner.


Från skogspromenaden till middagsbjudningen

Att ha garderoben fylld av jumprar, ulltröjor, koftor och cardigans från oss är som att ha ett gäng vänner i garderoben. I en ulltröja från Jumperfabriken känner du dig bekväm och varm på skogspromenaden men samtidigt fin och välklädd på middagsbjudningen.


Vilket material är våra ulltröjor tillverkade av?

Jumperfabrikens jumprar, ulltröjor, koftor och cardigans är stickade i 100% shettlandsull. Vi är inspirerade av den klassiska bohusstickningen och 50-, 60- och 70-talets färgskalor. Passform och stil är uppdaterad och anpassad efter hur vi lever och rör oss i dag.


Hur väljer jag rätt ulltröja?

Jumperfabriken har ett stort urval av modeller, färger och mönster. Hos oss finns något för alla och plaggen är som gjorda för att matcha och mixa med varandra. Vi har tjocka, tunna, enfärgade och mönstrade ulltröjor. Vilken är din favorit? Man får ha flera - Det har vi!

 

Hur sköter jag min ulltröja så den håller länge?

Visst är det underbart att hänga ut sina ulltröjor så de får vädra sig i friska luften? En ulltröja behöver men inte tvätta så ofta, men när man väl gör det rekommenderar vi att du använder ett tvättmedel för känsliga material som ull och kashmir. För att få bort små noppor kan du försiktigt borsta din ulltröja med en ullborste. Följ de råd och anvisningar som står på lappen med tvättråd på insidan av din ulltröja. Ta hand om dina favoritplagg så har du kära vänner i garderoben för lång tid

framöver!

Joelle Grey
SEK1,999
Cassie Beige
SEK900
SEK1,799
Cassie Yellow
SEK900
SEK1,799
Devika Black
SEK900
SEK1,799
Doreen Brown
SEK1,000
SEK1,999
Gunnel Offwhite
SEK900
SEK1,799
Gunnel Black
SEK900
SEK1,799
Herta Grey
SEK850
SEK1,699
Herta Wine
SEK850
SEK1,699
Joelle Beige
SEK1,999
Joelle Pink
SEK1,999
Michelle Grey
SEK900
SEK1,799
Michelle Wine
SEK900
SEK1,799
Molly Blue
SEK900
SEK1,799

You have seen 33 out of 33 products

We love cookies!

But of course we respect if you don't. Read more about how we use cookies at jumperfabriken.com. Read more.